Akro-gim

Akrobatika

Starost: od 15 do 50 let
1,5, 3 ali 4,5 ure na teden

Jan Stanko Černe, magister profesor športne vzgoje

Zakaj?

Mladostnikom po 15. letu in odraslim, ki se zavedajo pomena gibanja za zdravo življenje, so namenjene vadbe: Akro–gim, AerobikaPilatesF.I.T.T. treningŠakti FlowAikido. Za moške po 20. letu pa ponujamo tudi programa Mlajši člani – telovadba in Mlajši člani – košarka.

O vadbi

Če ste se kadarkoli želeli naučiti salto, pa si niste upali oz. niste imeli možnosti za varno učenje, je to pravi program za vas! 

Program Akro-gim je namenjen mladim in odraslim po 15. letu, ki si želijo gimnastično – akrobatske vadbe, ne glede na predznanje in sposobnosti. Vadba je sproščena in prilagojena individualnim željam, sposobnostim in predznanju, vadeči pa bodo lahko izoblikovali svoje telo, razvijali gibalne sposobnosti s poudarkom na koordinaciji, gibljivosti in moči, pridobili oziroma izboljšali svoje gimnastično ter akrobatsko znanje… Uvodni del vadbene ure je namenjen splošnemu ogrevanju z elementarnimi gibanji ter vajam za moč, gibljivost in stabilizacijo. V glavnem delu vadeči prosto izbirajo, kje bi želeli vaditi, na orodju pa jim trener pomaga z napotki. Tako lahko vadijo na veliki prožni ponjavi, mali prožni ponjavi, fast-tracku in ostalih gimnastičnih orodjih. Zaključni del je primeren za raztezanje ter sprostitev. Najbolj pomembno pa je, da so treningi zabavni in prijetni, da vodeči cenijo trud in vztrajnost, da vsak napreduje v skladu s svojimi željami in zmožnostmi in da se skupaj veselimo ob doseganju novih ciljev in smo v dobri družbi.

SPLETNA PRIJAVNICA NA VADBO 2018/2019 >Sezonska karta
ne vključuje članarine
4,5 ure na teden
448 €
Obročno plačilo
do 3. zaporedni mesečni obroki
475 €
3 ure na teden
345 €
Obročno plačilo
do 3. zaporedni mesečni obroki
366 €
1,5 ure na teden
242 €
Obročno plačilo
do 3. zaporedni mesečni obroki
257 €

Popusti in članarina

Letna članarina
za sezono 2018/2019: 50 €
Članarina velja do 31. 8. 2019. Ob nakupu sezonske karte ali ob prvem nakupu mesečne karte (pri vadbah, kjer je predvidena ta opcija) je treba plačati tudi društveno članarino za tekočo sezono.
Popusti in ugodnosti
20% ob sočasnem nakupu sezonske karte za drugega družinskega člana.
30% ob sočasnem nakupu sezonske karte za tretjega družinskega člana.
10% za nakup sezonske karte za študente in dijake z veljavno izkaznico
Pri popustih za družinske člane se popust obračuna na najnižjo ceno karte. Za družinskega člana se štejejo bratje in sestre do 18. leta starosti ter njihovi starši.