Akrobatika

Akrobatika

Starost: od 9 do 14 let
1,5 ali 3 ure na teden

Vanja Kavčič, profesorica športne vzgoje

Zakaj?

Za otroke, ki obiskujejo osnovno šolo, ponujamo 3 sklope programov: netekmovalno in tekmovalno gimnastiko ter akrobatiko. Vsebine skupin se razlikujejo glede na potrebe otrok, vsem pa je skupen zdrav in športen način življenja.

O vadbi

Akrobatika je namenjena prav vsem od 9. do 15. leta starosti. Vadba je sproščena in prilagojena individualnim željam, sposobnostim in predznanju. Tudi motivi vadečih za obiskovanje te skupine so zelo različni. Želja nekaterih je predvsem izoblikovanje telesa in razvijanje gibalnih sposobnosti s poudarkom na moči, gibljivosti ter koordinaciji, nekateri bi se radi naučili svojo prvo salto, drugi bi radi izpopolnili svoje akrobatsko znanje z zahtevnejšimi vragolijami, tretji pa si želijo gibanja v prijetni družbi. Večina vadečih združi kar vse omenjene motive skupaj. Uvodni del vadbene ure je namenjen splošnemu ogrevanju z elementarnimi gibanji ter vajam za moč, gibljivost in stabilizacijo. V glavnem delu vadeči prosto izbirajo, kje bi želeli vaditi, na vsakem orodju pa je trener, ki jim pomaga z napotki. Tako lahko vadijo na veliki prožni ponjavi, mali prožni ponjavi in novi atraktivni zračni blazini – airtracku. Zaključni del je primeren za raztezanje ter sprostitev. Tisti, ki želijo, se lahko udeležujejo tudi tekmovanj v akrobatiki ter skokih na veliki in mali prožni ponjavi. Najbolj pomembno pa je, da so treningi zabavni in prijetni, da otroci cenijo trud in vztrajnost, da vsak napreduje v skladu s svojimi željami in zmožnostmi ter da se skupaj veselijo ob doseganju novih ciljev in dobri družbi.

Vpis v program ni več mogoč, saj so zapolnjena vsa prosta mesta.Sezonska karta
ne vključuje članarine
3 ure na teden
319 €
Obročno plačilo
do 3. zaporedni mesečni obroki
340 €
1,5 ure na teden
235 €
Obročno plačilo
do 3. zaporedni mesečni obroki
248 €

Popusti in članarina

Letna članarina
za sezono 2017/2018: 25 €
Članarina velja do 31. 8. 2018. Ob nakupu sezonske karte oz. ob prvem nakupu mesečne karte ali kuponov (pri vadbah, kjer je predvidena ta opcija) je treba plačati tudi društveno članarino za tekočo sezono.
Popusti in ugodnosti
20% ob sočasnem nakupu sezonske karte za drugega družinskega člana.
30% ob sočasnem nakupu sezonske karte za drugega družinskega člana.
10% za nakup sezonske karte za študente in dijake z veljavno izkaznico
Pri popustih za družinske člane se popust obračuna na najnižjo ceno karte. Za družinskega člana se štejejo bratje in sestre do 18. leta starosti ter njihovi starši.