Šakti flow

Skupinska vadba

Starost: 15 let in starejši
1 ura na teden

Ana Benkovič, plesna pedagoginja

Zakaj?

Mladostnikom po 15. letu in odraslim, ki se zavedajo pomena gibanja za zdravo življenje, so namenjene vadbe: Akro – gym, Aerobika, Pilates, F.I.T.T. trening, Šakti flow in Aikido. Za moške po 20. letu pa ponujamo tudi programa Mlajši člani in Mlajši člani – košarka.

O vadbi

Šakti pomeni življenjsko energijo. S tovrstno vadbo jo dvigujemo in ohranjamo tako fizično, umsko kot duhovno. Šakti flow je dinamična vadba, ki s prehajanjem v različne položaje v ritmu ujjai diha in čisti energetske kanale in vzpostavlja energetsko in fizično ravnovesje. Gre za fizično zahtevnejšo vadbo z velikim poudarkom na zavedanju telesa in fokusu uma. Umiritev uma in pozornost, obrnjena vase na začetku prakse ter vzpostavljanje pozornosti skozi vso vadbo, omogoča fizično zahtevnejšo vadbo, četudi smo začetniki v tovrstni vadbi. Tekoče in intenzivno zaporedje različnih položajev skrbi za izboljšanje gibljivosti, moči in vzdržljivosti telesa (mišic in sklepov) ter ravnotežje. Težavnostna stopnja Šakti flow je prilagojena znanju skupine. V tej se bodo dobro znašli tako začetniki, ki jih varno pripeljemo do osnovnega znanja in sposobnosti samostojne vadbe, kot bolj izkušenim, ki so jim v izziv težji položaji. Intenzivno prakso vedno zaključimo z globoko relaksacijo in meditacijskimi tehnikami.

Z vadbo Šakti flow začnemo 11. septembra 2018 – prva vadba je brezplačna. Prvi semester traja od 11. 9. 2018 do 31. 1. 2019, drugi semester traja od 1. 2. 2019 do 14. 6. 2019.

SPLETNA PRIJAVNICA NA VADBO 2018/2019 >Sezonska karta
ne vključuje članarine
1 ura na teden
Cena velja za 1. semester (11. 9. 2018 do 31. 1. 2019)
118 €
Obročno plačilo
do 3. zaporedni mesečni obroki
125 €

Popusti in članarina

Letna članarina
za sezono 2018/2019: 50 €
Članarina velja do 31. 8. 2019. Ob nakupu sezonske karte ali ob prvem nakupu mesečne karte (pri vadbah, kjer je predvidena ta opcija) je treba plačati tudi društveno članarino za tekočo sezono.
Popusti in ugodnosti
20% ob sočasnem nakupu sezonske karte za drugega družinskega člana.
30% ob sočasnem nakupu sezonske karte za tretjega družinskega člana.
10% za nakup sezonske karte za študente in dijake z veljavno izkaznico
Pri popustih za družinske člane se popust obračuna na najnižjo ceno karte. Za družinskega člana se štejejo bratje in sestre do 18. leta starosti ter njihovi starši.