Preventiva in odbojka

Telovadba

Starost: 50 let in starejši
1 ali 2 uri na teden

Marica Žakelj, prof. športne vzgoje

Zakaj?

Naše vadbe za starejše so namenjene vsem, ki se zavedajo pomena ohranjanja gibalnih sposobnosti do pozne starosti in so rekreativne narave in od vadečih ne zahtevajo predhodnega športnega znanja. V vsakem oddelku je vedno prisoten vodnik, ki usmerja in vodi vadbo. Ker programi potekajo enkrat do dvakrat tedensko, so idealni kot dopolnilna športna dejavnost. Ne nazadnje pa pomenijo organizirane oblike vadbe tudi druženje, kar je pomembno predvsem za starostnike, ki velikokrat potožijo ravno nad osamljenostjo in odmaknjenostjo od družbe. Za starejše ponujamo vadbe: Pilates za “zlatoletke”Starejše članice 1Starejše članice 2 ter Preventiva in odbojka.

O vadbi

Vadba Preventiva in odbojka je primerna za moške in ženske po 50. letu starosti. Prvi del vadbe je namenjen preventivni telovadbi in izvajanju vaj za krepitev moči vseh mišičnih skupin, ki zmanjšuje možnosti nastanka osteoporoze in odpravlja težave v hrbtenici, drugi del pa igri odbojke.

SPLETNA PRIJAVNICA NA VADBO 2018/2019 >Sezonska karta
ne vključuje članarine
2 uri na teden
180 €
Obročno plačilo
do 3. zaporedni mesečni obroki
192 €
1 ura na teden
samo preventivna vadba)
103 €
Obročno plačilo
do 3. zaporedni mesečni obroki
113 €

Popusti in članarina

Letna članarina
za sezono 2018/2019: 50 €
Članarina velja do 31. 8. 2019. Ob nakupu sezonske karte ali ob prvem nakupu mesečne karte (pri vadbah, kjer je predvidena ta opcija) je treba plačati tudi društveno članarino za tekočo sezono.
Popusti in ugodnosti
20% ob sočasnem nakupu sezonske karte za drugega družinskega člana.
30% ob sočasnem nakupu sezonske karte za tretjega družinskega člana.
10% za nakup sezonske karte za študente in dijake z veljavno izkaznico
Pri popustih za družinske člane se popust obračuna na najnižjo ceno karte. Za družinskega člana se štejejo bratje in sestre do 18. leta starosti ter njihovi starši.