Telovadba v vrtcu Mladi rod

Telovadba

Starost: od 4 do 6 let
1 ura na teden

Zakaj?

Ker se zavedamo logističnih in finančnih težav staršev, obenem pa želimo, da bi bila telovadba na voljo vsem, ki si je želijo, organiziramo vadbo na nekaterih vrtcih v sklopu dodatnih dejavnosti, v šolah pa gimnastiko kot interesno dejavnost.

O vadbi

Splošna telovadba je namenjena vsem otrokom, ki si želijo razvijati osnov motoričnih sposobnosti in spoznati osnove različnih športov. Poleg iger z žogo, plesa in elementov atletike, bomo dali nekoliko več poudarka nalogam na različnih gimnastičnih orodjih, kjer bodo otroci samostojno reševali gibalne probleme in se učili prevala naprej in nazaj, stoje na lopaticah, osnovnih skokov na mali prožni ponjavi… Ker bo vadba potekala v vrtcu, vam otrok ni potrebno voziti v društva oziroma klube, temveč jih mi poberemo v skupinah, vi pa jih le prevzamete po končani uri.

Telovadba je namenjena vsem otrokom starim od 4 do 6 let, ki obiskujejo katero koli enoto Vrtca Mladi rod. Prilagodili jo bomo starostni in razvojni stopnji otrok ter jih znotraj ure razdelili v čim bolj homogene skupine.

Začetek telovadbe: 27. september 2017. Prva ura je brezplačna.

PRIJAVNICA NA TELOVADBO >Sezonska karta
ne vključuje članarine
1 ura na teden
Sezonska karta
142 €
1 ura na teden
Polletna karta (do 31.1.2017)
84 €