Usmerjevalni šport 1

Športna gimnastika

Starost: od 7 do 7 let
5,5 ur na teden

Jan Stanko Černe, magister profesor športne vzgoje

Zakaj?

Za otroke, ki obiskujejo osnovno šolo, ponujamo 3 sklope programov: netekmovalno in tekmovalno gimnastiko ter akrobatiko. Vsebine skupin se razlikujejo glede na potrebe otrok, vsem pa je skupen zdrav in športen način življenja.

O vadbi

Gimnastična šola je namenjena usmerjanju otrok v kakovostni in vrhunski šport. Otroci se že od začetka učijo obveznih vaj po tekmovalnem programu Gimnastične zveze Slovenije in so tudi vključeni v tekmovalni sistem. Prav tako skrbimo za skladen razvoj otrok, zato v mlajših starostnih kategorijah ni posebnega poudarka na tekmovalnih rezultatih, ampak predvsem na čim bolj kakovostnem in razgibanem treningu. V naši gimnastični šoli so v vrhunske telovadce zrasli Miro Cerar, Janez Brodnik, Mitja Petkovšek, Sašo Bertoncelj in še mnogi drugi. Razen v začetno skupino (Gimnastična šola) je vpis možen le ob predhodnem dogovoru s trenerji. Vse skupine so načeloma starostno omejene, vendar bo razporeditev individualno odvisna predvsem od predhodnega gimnastičnega znanja ter hitrosti napredovanja.

Skupina Usmerjevalni šport 1 je namenjena dečkom starim 7 let, ki so lansko leto obiskovali program Gimnastična šola. Čeprav je skupina načeloma zapolnjena z lanskoletnimi tekmovalci, pa se ob dogovoru s trenerji vedno najde prostor še za kakšnega nadarjenega in zavzetega telovadca. Poudarek bo na razvijanju koordinacije, moči in gibljivosti, učenju novih, zahtevnejših elementov in tehnično ter estetsko čim natančnejši izvedbi le teh. V prvem delu sezone bodo vadeči tekmovali še v Obveznih vajah 1, v drugem delu pa že v Obveznih vajah 2. Še vedno je glavno vodilo, da so treningi zabavni in prijetni, da se otroci družijo tako v telovadnici, kot tudi na nastopih, tekmovanjih in izletih ter vzgajamo odgovorne in disciplinirane telovadce, ki se naučijo ceniti trud in vztrajnost ter poznajo pravila in vrednote gimnastičnega sveta.

SPLETNA PRIJAVNICA NA VADBO 2017/2018 >Sezonska karta
ne vključuje članarine
5,5 ur na teden
(plačilo na 10 mesečnih obrokov)
53 €
5,5 ur na teden
(plačilo v enkratnem znesku)
477 €

Popusti in članarina

Letna članarina
za sezono 2017/2018: 25 €
Članarina velja do 31. 8. 2018. Ob nakupu sezonske karte oz. ob prvem nakupu mesečne karte ali kuponov (pri vadbah, kjer je predvidena ta opcija) je treba plačati tudi društveno članarino za tekočo sezono.
Popusti in ugodnosti
20% ob sočasnem nakupu sezonske karte za drugega družinskega člana.
30% ob sočasnem nakupu sezonske karte za drugega družinskega člana.
10% za nakup sezonske karte za študente in dijake z veljavno izkaznico
Pri popustih za družinske člane se popust obračuna na najnižjo ceno karte. Za družinskega člana se štejejo bratje in sestre do 18. leta starosti ter njihovi starši.