Akrobatika

Akrobatika

Starost: od 9 do 14 let
1,5 ali 3 ure na teden

Vanja Kavčič, profesorica športne vzgoje

Zakaj?

Za otroke, ki obiskujejo osnovno šolo, ponujamo 3 sklope programov: netekmovalno in tekmovalno gimnastiko ter akrobatiko. Vsebine skupin se razlikujejo glede na potrebe otrok, vsem pa je skupen zdrav in športen način življenja.

O vadbi

Akrobatika je namenjena prav vsem od 9. do 15. leta starosti. Vadba je sproščena in prilagojena individualnim željam, sposobnostim in predznanju. Tudi motivi vadečih za obiskovanje te skupine so zelo različni. Želja nekaterih je predvsem izoblikovanje telesa in razvijanje gibalnih sposobnosti s poudarkom na moči, gibljivosti ter koordinaciji, nekateri bi se radi naučili svojo prvo salto, drugi bi radi izpopolnili svoje akrobatsko znanje z zahtevnejšimi vragolijami, tretji pa si želijo gibanja v prijetni družbi. Večina vadečih združi kar vse omenjene motive skupaj. Uvodni del vadbene ure je namenjen splošnemu ogrevanju z elementarnimi gibanji ter vajam za moč, gibljivost in stabilizacijo. V glavnem delu vadeči prosto izbirajo, kje bi želeli vaditi, na vsakem orodju pa je trener, ki jim pomaga z napotki. Tako lahko vadijo na veliki prožni ponjavi, mali prožni ponjavi in novi atraktivni zračni blazini – airtracku. Zaključni del je primeren za raztezanje ter sprostitev. Tisti, ki želijo, se lahko udeležujejo tudi tekmovanj v akrobatiki ter skokih na veliki in mali prožni ponjavi. Najbolj pomembno pa je, da so treningi zabavni in prijetni, da otroci cenijo trud in vztrajnost, da vsak napreduje v skladu s svojimi željami in zmožnostmi ter da se skupaj veselijo ob doseganju novih ciljev in dobri družbi.

SPLETNA PRIJAVNICA NA VADBO 2018/2019 >Sezonska karta
ne vključuje članarine
3 ure na teden
345 €
Obročno plačilo
do 3. zaporedni mesečni obroki
366 €
1,5 ure na teden
242 €
Obročno plačilo
do 3. zaporedni mesečni obroki
257 €

Popusti in članarina

Letna članarina
za sezono 2018/2019: 25 €
Članarina velja do 31. 8. 2019

Ob nakupu sezonske karte oz. ob prvem nakupu mesečne karte (pri vadbah, kjer je predvidena ta opcija) je treba plačati tudi društveno članarino za tekočo sezono.
Popusti in ugodnosti
20%

za sočasni nakup sezonske karte za drugega družinskega člana

30%

za sočasni nakup sezonske karte za tretjega družinskega člana

10%

za nakup sezonske karte za študente in dijake ob predložitvi dokazila o vpisu

Pri popustih za družinske člane se popust obračuna na najnižjo ceno karte. Za družinskega člana se štejejo bratje in sestre do 18. leta starosti ter njihovi starši.