Akrobatika

Akrobatika

Starost: od 9 do 14 let
1,5 ali 3 ure na teden

Branka Mavrič, trenerka športne gimnastike 1

Zakaj?

Za otroke, ki obiskujejo osnovno šolo, ponujamo 3 sklope programov: netekmovalno in tekmovalno gimnastiko ter akrobatiko. Vsebine skupin se razlikujejo glede na potrebe otrok, vsem pa je skupen zdrav in športen način življenja.

O vadbi

Akrobatika je namenjena prav vsem od 9. do 15. leta starosti. Vadba je sproščena in prilagojena individualnim željam, sposobnostim in predznanju. Tudi motivi vadečih za obiskovanje te skupine so zelo različni. Želja nekaterih je predvsem izoblikovanje telesa in razvijanje gibalnih sposobnosti s poudarkom na moči, gibljivosti ter koordinaciji, nekateri bi se radi naučili svojo prvo salto, drugi bi radi izpopolnili svoje akrobatsko znanje z zahtevnejšimi vragolijami, tretji pa si želijo gibanja v prijetni družbi. Večina vadečih združi kar vse omenjene motive skupaj. Uvodni del vadbene ure je namenjen splošnemu ogrevanju z elementarnimi gibanji ter vajam za moč, gibljivost in stabilizacijo. V glavnem delu vadeči prosto izbirajo, kje bi želeli vaditi, na vsakem orodju pa je trener, ki jim pomaga z napotki. Tako lahko vadijo na veliki prožni ponjavi, mali prožni ponjavi in novi atraktivni zračni blazini – airtracku. Zaključni del je primeren za raztezanje ter sprostitev. Tisti, ki želijo, se lahko udeležujejo tudi tekmovanj v akrobatiki ter skokih na veliki in mali prožni ponjavi. Najbolj pomembno pa je, da so treningi zabavni in prijetni, da otroci cenijo trud in vztrajnost, da vsak napreduje v skladu s svojimi željami in zmožnostmi ter da se skupaj veselijo ob doseganju novih ciljev in dobri družbi.

SPLETNA PRIJAVNICA NA VADBO 2019/2020 >Sezonska karta
ne vključuje članarine
3 ure na teden
362 €
Obročno plačilo
do 3. zaporedni mesečni obroki
384 €
1,5 ure na teden
217 €
Obročno plačilo
do 3. zaporedni mesečni obroki
230 €

Popusti in članarina

Letna članarina
za sezono 2019/2020: 50 €
Članarina velja do 31. 8. 2020

Ob nakupu sezonske karte oz. ob prvem nakupu mesečne karte (pri vadbah, kjer je predvidena ta opcija) je treba plačati tudi društveno članarino za tekočo sezono.
Popusti in ugodnosti
15%

za sočasni nakup sezonske karte za 2. družinskega člana

20%

za sočasni nakup sezonske karte za 3. družinskega člana

10%

za sočasni nakup 2. sezonskih kart za eno osebo za 2. različni vadbi

10%

za nakup sezonske karte za študente ob predložitvi dokazila o vpisu

Popust se obračuna na najnižjo ceno karte. Za družinskega člana se štejejo bratje in sestre do 18. leta starosti ter njihovi starši.
Popusti se med seboj ne seštevajo.