Gimnastična šola – dečki

Športna gimnastika

Starost: od 6 do 7 let
5 ur na teden

Žan Logar, trener gimnastike

Zakaj?

Za otroke, ki obiskujejo osnovno šolo, ponujamo 3 sklope programov: netekmovalno in tekmovalno gimnastiko ter akrobatiko. Vsebine skupin se razlikujejo glede na potrebe otrok, vsem pa je skupen zdrav in športen način življenja.

O vadbi

Gimnastična šola je namenjena usmerjanju otrok v kakovostni in vrhunski šport. Otroci se že od začetka učijo obveznih vaj po tekmovalnem programu Gimnastične zveze Slovenije in so tudi vključeni v tekmovalni sistem. Prav tako skrbimo za skladen razvoj otrok, zato v mlajših starostnih kategorijah ni posebnega poudarka na tekmovalnih rezultatih, ampak predvsem na čim bolj kakovostnem in razgibanem treningu. V naši gimnastični šoli so v vrhunske telovadce zrasli Miro Cerar, Janez Brodnik, Mitja Petkovšek, Sašo Bertoncelj in še mnogi drugi.

Gimnastična šola za dečke je namenjena dečkom starim 6  in 7 let. Vpis je možen za vse, ki si tega želijo, seveda pa se lahko s trenerji posvetujete o primernosti programa za vašega otroka. Otroci v tem programu preko igre osvajajo osnovne gimnastične prvine. Uvodni del vadbene enote je sestavljen iz pozdrava, igre za ogrevanje, elementarnih gibanj ter vaj za zaznavanje telesa, moč in gibljivost. V glavnem delu sledi učenje in utrjevanje prvin na moških gimnastičnih orodjih (preskok, bradlja, krogi, drog in parter). Zaključni del pa je namenjen umiritvi, raztezanju in obveznim štampiljkam. Gre že za tekmovalno skupino, ki se v prvem delu sezone uči in telesno pripravlja za nastope na najnižji stopnji tekmovalnega sistema (OV 1 – obvezne vaje 1), v drugem delu pa se vadeči udeležijo svojih prvih tekmovanj. Najpomembnejše pa je, da so treningi zabavni in prijetni, da se otroci družijo tako v telovadnici, kot tudi na nastopih, tekmovanjih in izletih ter vzgajamo odgovorne in disciplinirane telovadce, ki se naučijo ceniti trud in vztrajnost ter poznajo pravila in vrednote gimnastičnega sveta.

Za otroke, ki hodijo v šolo na OŠ Majde Vrhovnik, OŠ Prežihovega Voranca in OŠ Toneta Čufarja imamo ob torkih in petkih organizirano tudi pobiranje po šolah pred začetkom treninga.

SPLETNA PRIJAVNICA NA VADBO 2020/2021 >Sezonska karta
ne vključuje članarine
5 ur na teden
490 €
Obročno plačilo
do 3. zaporedni mesečni obroki
519 €

Popusti in članarina

Letna članarina
za sezono 2020/2021: 50 €
Članarina velja do 31. 8. 2021

Ob nakupu sezonske karte oz. ob prvem nakupu mesečne karte (pri vadbah, kjer je predvidena ta opcija) je treba plačati tudi društveno članarino za tekočo sezono. Plačilo na obroke je mogoče samo za vpis na vadbo do 28. 2. 2021.
Popusti in ugodnosti
15%

za sočasni nakup sezonske karte za 2. družinskega člana

20%

za sočasni nakup sezonske karte za 3. družinskega člana

10%

za sočasni nakup 2. sezonskih kart za eno osebo za 2. različni vadbi

10%

za nakup sezonske karte za študente ob predložitvi dokazila o vpisu

Popust se obračuna na najnižjo ceno karte. Za družinskega člana se štejejo bratje in sestre do 18. leta starosti ter njihovi starši.
Popusti se med seboj ne seštevajo.