Gimnastika 1 – dečki (sre, pet)

Splošna gimnastika

Starost: od 6 do 9 let
3 ure na teden

Laura Slana, magistrica kineziologije

Zakaj?

Za otroke, ki obiskujejo osnovno šolo, ponujamo 3 sklope programov: netekmovalno in tekmovalno gimnastiko ter akrobatiko. Vsebine skupin se razlikujejo glede na potrebe otrok, vsem pa je skupen zdrav in športen način življenja.

Obdobju otrokovega razvoja v začetnih razredih osnovne šole bi lahko rekli kar zlata leta motoričnega učenja. Razvoj vseh motoričnih sposobnosti je zelo očiten, zato je tudi motivacija za športno udejstvovanje pri otrocih velika. Otroci začnejo v tem starostnem obdobju pridobivati kompleksne gibalne sposobnosti, ki so v kasnejšem razvoju podlaga vsem športom in omogočajo zdrav razvoj in normalno rast.

O vadbi

Gimnastika 1 je namenjena dečkom, ki obiskujejo prvo triletje osnovne šole in začenjajo z vadbo gimnastike. Na zabaven način se učijo osnovnih elementov na moških gimnastičnih orodjih (preskok, bradlja, krogi, drog in parter), skokov na veliki in mali prožni ponjavi in akrobatike na zračni blazini – airtracku. Poudarek je na zaznavanju lastnega telesa ter razvijanju gibalnih sposobnosti, predvsem koordinacije, gibljivosti, ravnotežja in moči. Dečki svoje znanje prikažejo tudi na tekmovanjih v programu gimnastike za vse ter tekmovanjih v sklopu akrobatike – akrobatika na akrobatski stezi in skoki na mali prožni ponjavi. Najpomembnejše pa je, da so treningi zabavni in prijetni, da se otroci naučijo ceniti trud in vztrajnost, ter da se družijo tako v telovadnici, kot tudi na nastopih, tekmovanjih in izletih.

Za otroke, ki hodijo v šolo na OŠ Majde Vrhovnik, OŠ Prežihovega Voranca in OŠ Toneta Čufarja organizirano pobiranje po šolah pred začetkom treninga.

SPLETNA PRIJAVNICA NA VADBO 2018/2019 >Sezonska karta
ne vključuje članarine
3 ure na teden
304 €
Obročno plačilo
do 3. zaporedni mesečni obroki
322 €

Popusti in članarina

Letna članarina
za sezono 2018/2019: 25 €
Članarina velja do 31. 8. 2019

Ob nakupu sezonske karte oz. ob prvem nakupu mesečne karte (pri vadbah, kjer je predvidena ta opcija) je treba plačati tudi društveno članarino za tekočo sezono.
Popusti in ugodnosti
20%

za sočasni nakup sezonske karte za drugega družinskega člana

30%

za sočasni nakup sezonske karte za tretjega družinskega člana

10%

za nakup sezonske karte za študente in dijake ob predložitvi dokazila o vpisu

Pri popustih za družinske člane se popust obračuna na najnižjo ceno karte. Za družinskega člana se štejejo bratje in sestre do 18. leta starosti ter njihovi starši.