Gimnastika 2 – dečki

Splošna gimnastika

Starost: od 9 do 12 let
3 ali 4,5 ur na teden

Jan Stanko Černe, magister profesor športne vzgoje

Zakaj?

Za otroke, ki obiskujejo osnovno šolo, ponujamo 3 sklope programov: netekmovalno in tekmovalno gimnastiko ter akrobatiko. Vsebine skupin se razlikujejo glede na potrebe otrok, vsem pa je skupen zdrav in športen način življenja.

O vadbi

Gimnastika 2 je namenjena dečkom, ki obiskujejo 4. do 6. razred osnovne šole in si želijo pridobiti nekoliko več gimnastičnega znanja. Skupina je nadgradnja programa Gimnastike 1, vendar so dobrodošli tudi dečki z manj gimnastičnega predznanja, saj se vadeči znotraj vadbe razdelijo v več homogenejših podskupin. Skozi proces vadbe v ospredje stopa razvoj gibalnih sposobnosti, predvsem moči, koordinacije in gibljivosti ter natančnejša izvedba vedno težjih gimnastičnih prvin. Vadeči se udeležujejo tudi tekmovanj v akrobatiki (skoki na veliki prožni ponjavi in skoki na mali prožni ponjavi ter akrobatiki na akrobatski stezi) in gimnastiki za vse.Najpomembnejše pa je, da so treningi zabavni in prijetni, da se otroci naučijo ceniti trud in vztrajnost ter da se družijo tako v telovadnici, kot tudi na nastopih, tekmovanjih in izletih.

Skupina je polno zasedena zato vpis za sezono 2018/2019 ni več mogoč!Sezonska karta
ne vključuje članarine
3 ure na teden
310 €
Obročno plačilo
do 3. zaporedni mesečni obroki
328 €
4,5 ure na teden
457 €
Obročno plačilo
do 3. zaporedni mesečni obroki
484 €

Popusti in članarina

Letna članarina
za sezono 2018/2019: 25 €
Članarina velja do 31. 8. 2019

Ob nakupu sezonske karte oz. ob prvem nakupu mesečne karte (pri vadbah, kjer je predvidena ta opcija) je treba plačati tudi društveno članarino za tekočo sezono.
Popusti in ugodnosti
20%

za sočasni nakup sezonske karte za drugega družinskega člana

30%

za sočasni nakup sezonske karte za tretjega družinskega člana

10%

za nakup sezonske karte za študente in dijake ob predložitvi dokazila o vpisu

Pri popustih za družinske člane se popust obračuna na najnižjo ceno karte. Za družinskega člana se štejejo bratje in sestre do 18. leta starosti ter njihovi starši.