Gimnastika 2 – dečki

Splošna gimnastika

Starost: od 9 do 12 let
3 ali 4,5 ur na teden

Jan Stanko Černe, magister profesor športne vzgoje

Zakaj?

Za otroke, ki obiskujejo osnovno šolo, ponujamo 3 sklope programov: netekmovalno in tekmovalno gimnastiko ter akrobatiko. Vsebine skupin se razlikujejo glede na potrebe otrok, vsem pa je skupen zdrav in športen način življenja.

O vadbi

Gimnastika 2 je namenjena dečkom, ki obiskujejo 4. do 6. razred osnovne šole in si želijo pridobiti nekoliko več gimnastičnega znanja. Skupina je nadgradnja programa Gimnastike 1, vendar so dobrodošli tudi dečki z manj gimnastičnega predznanja, saj se vadeči znotraj vadbe razdelijo v več homogenejših podskupin. Skozi proces vadbe v ospredje stopa razvoj gibalnih sposobnosti, predvsem moči, koordinacije in gibljivosti ter natančnejša izvedba vedno težjih gimnastičnih prvin. Vadeči se udeležujejo tudi tekmovanj v akrobatiki (skoki na veliki prožni ponjavi in skoki na mali prožni ponjavi ter akrobatiki na akrobatski stezi) in gimnastiki za vse.Najpomembnejše pa je, da so treningi zabavni in prijetni, da se otroci naučijo ceniti trud in vztrajnost ter da se družijo tako v telovadnici, kot tudi na nastopih, tekmovanjih in izletih.

SPLETNA PRIJAVNICA NA VADBO 2020/2021 >Sezonska karta
ne vključuje članarine
3 ure na teden
326 €
Obročno plačilo
do 3. zaporedni mesečni obroki
346 €
4,5 ure na teden
449 €
Obročno plačilo
do 3. zaporedni mesečni obroki
476 €

Popusti in članarina

Letna članarina
za sezono 2020/2021: 50 €
Članarina velja do 31. 8. 2021

Ob nakupu sezonske karte oz. ob prvem nakupu mesečne karte (pri vadbah, kjer je predvidena ta opcija) je treba plačati tudi društveno članarino za tekočo sezono. Plačilo na obroke je mogoče samo za vpis na vadbo do 28. 2. 2021.
Popusti in ugodnosti
15%

za sočasni nakup sezonske karte za 2. družinskega člana

20%

za sočasni nakup sezonske karte za 3. družinskega člana

10%

za sočasni nakup 2. sezonskih kart za eno osebo za 2. različni vadbi

10%

za nakup sezonske karte za študente ob predložitvi dokazila o vpisu

Popust se obračuna na najnižjo ceno karte. Za družinskega člana se štejejo bratje in sestre do 18. leta starosti ter njihovi starši.
Popusti se med seboj ne seštevajo.