Gimnastika 2 – deklice

Splošna gimnastika

Starost: od 7 do 15 let
4 ure na teden

Zakaj?

Za otroke, ki obiskujejo osnovno šolo, ponujamo 3 sklope programov: netekmovalno in tekmovalno gimnastiko ter akrobatiko. Vsebine skupin se razlikujejo glede na potrebe otrok, vsem pa je skupen zdrav in športen način življenja.

O vadbi?

Gimnastika 2 je namenjena dekletom od 7. do 15. leta in je nadgradnja programa Gimnastike 1. Dekleta se že učijo težjih gimnastičnih elementov ter tekmujejo v 3. in 4. stopnji Stopenjskega sistema ženske športne gimnastike. Tudi v tej skupini ne manjka učenja preko igre, v ospredje stopa razvoj gibalnih sposobnosti, predvsem moči, koordinacije in gibljivosti ter natančnejša izvedba gimnastičnih prvin. Najpomembnejše pa je, da so treningi zabavni in prijetni, da se dekleta naučijo ceniti trud in vztrajnost ter da se družijo tako v telovadnici, kot tudi na nastopih, tekmovanjih in izletih.

SPLETNA PRIJAVNICA NA VADBO 2019/2020 >Sezonska karta
ne vključuje članarine
4 ure na teden
408 €
Obročno plačilo
do 3. zaporedni mesečni obroki
432 €

Popusti in članarina

Letna članarina
za sezono 2019/2020: 25 €
Članarina velja do 31. 8. 2020

Ob nakupu sezonske karte oz. ob prvem nakupu mesečne karte (pri vadbah, kjer je predvidena ta opcija) je treba plačati tudi društveno članarino za tekočo sezono. Plačilo na obroke je mogoče samo za vpis na vadbo do 29. 2. 2020.
Popusti in ugodnosti
15%

za sočasni nakup sezonske karte za 2. družinskega člana

20%

za sočasni nakup sezonske karte za 3. družinskega člana

10%

za sočasni nakup 2. sezonskih kart za eno osebo za 2. različni vadbi

10%

za nakup sezonske karte za študente ob predložitvi dokazila o vpisu

Popust se obračuna na najnižjo ceno karte. Za družinskega člana se štejejo bratje in sestre do 18. leta starosti ter njihovi starši.
Popusti se med seboj ne seštevajo.