Gimnastika 3 – deklice

Splošna gimnastika

Starost: od 8 do 18 let
6 ur na teden

Vanja Kavčič, profesorica športne vzgoje

Zakaj?

Za otroke, ki obiskujejo osnovno šolo, ponujamo 3 sklope programov: netekmovalno in tekmovalno gimnastiko ter akrobatiko. Za srednješolce in študente so na voljo tudi nekatere druge dejavnosti. Vsebine skupin se razlikujejo glede na potrebe otrok in mladostnikov, vsem pa je skupen zdrav in športen način življenja.

O vadbi

Gimnastika 3 je nadgradnja Gimnastike 1 in 2 za deklice. Program je namenjen dekletom od 8. do 18. leta starosti, ki tekmujejo v 4., 5. in 6. stopnji Stopenjskega tekmovalnega sistema ženske športne gimnastike. Vadeče bodo glede na starost in znanje razporejene v dve homogenejši skupini. En trenig (sreda) poteka v Gimnastičnem centru Ljubljana, kjer lahko zagotovimo najboljše pogoje za trening in napredek. Poudarek v procesu treninga je predvsem na razvijanju koordinacije, moči in gibljivosti ter učenju novih, zahtevnejših elementov in na tehnično ter estetsko čim natančnejši izvedbi le teh. Še vedno pa je glavno vodilo, da so treningi zabavni in prijetni, da dekleta cenijo trud in vztrajnost ter da se družijo tako v telovadnici, kot tudi na nastopih, tekmovanjih in izletih.

SPLETNA PRIJAVNICA NA VADBO 2020/2021 >Sezonska karta
ne vključuje članarine
6 ur na teden
544 €
Obročno plačilo
do 3. zaporedni mesečni obroki
577 €

Popusti in članarina

Letna članarina
za sezono 2020/2021: 50 €
Članarina velja do 31. 8. 2021

Ob nakupu sezonske karte oz. ob prvem nakupu mesečne karte (pri vadbah, kjer je predvidena ta opcija) je treba plačati tudi društveno članarino za tekočo sezono. Plačilo na obroke je mogoče samo za vpis na vadbo do 28. 2. 2021.
Popusti in ugodnosti
15%

za sočasni nakup sezonske karte za 2. družinskega člana

20%

za sočasni nakup sezonske karte za 3. družinskega člana

10%

za sočasni nakup 2. sezonskih kart za eno osebo za 2. različni vadbi

10%

za nakup sezonske karte za študente ob predložitvi dokazila o vpisu

Popust se obračuna na najnižjo ceno karte. Za družinskega člana se štejejo bratje in sestre do 18. leta starosti ter njihovi starši.
Popusti se med seboj ne seštevajo.