Gimnastika 1 – deklice

Splošna gimnastika

Starost: od 6 do 8 let
3 ure na teden

Maja Dobnik, trenerka gimnastike

Zakaj?

Za otroke, ki obiskujejo osnovno šolo, ponujamo 3 sklope programov: netekmovalno in tekmovalno gimnastiko ter akrobatiko. Vsebine skupin se razlikujejo glede na potrebe otrok, vsem pa je skupen zdrav in športen način življenja.

Obdobju otrokovega razvoja v začetnih razredih osnovne šole bi lahko rekli kar zlata leta motoričnega učenja. Razvoj vseh motoričnih sposobnosti je zelo očiten, zato je tudi motivacija za športno udejstvovanje pri otrocih velika. Otroci začnejo v tem starostnem obdobju pridobivati kompleksne gibalne sposobnosti, ki so v kasnejšem razvoju podlaga vsem športom in omogočajo zdrav razvoj in normalno rast.

O vadbi

Gimnastika 1 je namenjena dekletom starim od 6 do 8 let, ki začenjajo z vadbo gimnastike in tekmujejo v 1. in 2. stopnji Stopenjskega sistema ženske športne gimnastike. Dekleta se na zabaven način učijo osnovnih elementov na vseh ženskih gimnastičnih orodjih (preskok, bradlja, gred in parter), skokov na veliki in mali prožni ponjavi in akrobatike na zračni blazini – airtracku. Poudarek na vadbi je na zaznavanju lastnega telesa in lepi drži, poleg tega se razvijajo vse gibalne sposobnosti, predvsem koordinacija, gibljivost, ravnotežje in moč. Najpomembnejše pa je, da so treningi zabavni in prijetni, da se dekleta naučijo ceniti trud in vztrajnost ter da se družijo tako v telovadnici, kot tudi na nastopih, tekmovanjih in izletih.

SPLETNA PRIJAVNICA NA VADBO 2020/2021 >Sezonska karta
ne vključuje članarine
3 ure na teden
362 €
Obročno plačilo
do 3. zaporedni mesečni obroki
384 €

Popusti in članarina

Letna članarina
za sezono 2020/2021: 50 €
Članarina velja do 31. 8. 2021

Ob nakupu sezonske karte oz. ob prvem nakupu mesečne karte (pri vadbah, kjer je predvidena ta opcija) je treba plačati tudi društveno članarino za tekočo sezono. Plačilo na obroke je mogoče samo za vpis na vadbo do 28. 2. 2021.
Popusti in ugodnosti
15%

za sočasni nakup sezonske karte za 2. družinskega člana

20%

za sočasni nakup sezonske karte za 3. družinskega člana

10%

za sočasni nakup 2. sezonskih kart za eno osebo za 2. različni vadbi

10%

za nakup sezonske karte za študente ob predložitvi dokazila o vpisu

Popust se obračuna na najnižjo ceno karte. Za družinskega člana se štejejo bratje in sestre do 18. leta starosti ter njihovi starši.
Popusti se med seboj ne seštevajo.