Preventiva in odbojka

Telovadba

Starost: 50 let in starejši
1 ali 2 uri na teden

Marica Žakelj, magistra profesorica športne vzgoje

Zakaj?

Naše vadbe za starejše so namenjene vsem, ki se zavedajo pomena ohranjanja gibalnih sposobnosti do pozne starosti in so rekreativne narave in od vadečih ne zahtevajo predhodnega športnega znanja. V vsakem oddelku je vedno prisoten vodnik, ki usmerja in vodi vadbo. Ker programi potekajo enkrat do dvakrat tedensko, so idealni kot dopolnilna športna dejavnost. Ne nazadnje pa pomenijo organizirane oblike vadbe tudi druženje, kar je pomembno predvsem za starostnike, ki velikokrat potožijo ravno nad osamljenostjo in odmaknjenostjo od družbe. Za starejše ponujamo vadbe: Pilates za “zlatoletke”Starejše članice 1Starejše članice 2 ter Preventiva in odbojka.

O vadbi

Vadba Preventiva in odbojka je primerna za moške in ženske po 50. letu starosti. Prvi del vadbe je namenjen preventivni telovadbi in izvajanju vaj za krepitev moči vseh mišičnih skupin, ki zmanjšuje možnosti nastanka osteoporoze in odpravlja težave v hrbtenici, drugi del pa igri odbojke. Možen je vpis tudi na samo eno od ur (preventiva telovadba ali odbojka).

 

SPLETNA PRIJAVNICA NA VADBO 2020/2021 >Sezonska karta
ne vključuje članarine
2 uri na teden
175 €
Obročno plačilo
do 3. zaporedni mesečni obroki
186 €
1 ura na teden
samo preventivna vadba ali samo odbojka
105 €
Obročno plačilo
do 3. zaporedni mesečni obroki
111 €

Popusti in članarina

Letna članarina
za sezono 2020/2021: 50 €
Članarina velja do 31. 8. 2021

Ob nakupu sezonske karte oz. ob prvem nakupu mesečne karte (pri vadbah, kjer je predvidena ta opcija) je treba plačati tudi društveno članarino za tekočo sezono. Plačilo na obroke je mogoče samo za vpis na vadbo do 28. 2. 2021.
Popusti in ugodnosti
15%

za sočasni nakup sezonske karte za 2. družinskega člana

20%

za sočasni nakup sezonske karte za 3. družinskega člana

10%

za sočasni nakup 2. sezonskih kart za eno osebo za 2. različni vadbi

10%

za nakup sezonske karte za študente ob predložitvi dokazila o vpisu

Popust se obračuna na najnižjo ceno karte. Za družinskega člana se štejejo bratje in sestre do 18. leta starosti ter njihovi starši.
Popusti se med seboj ne seštevajo.