Telovadba v vrtcu Pod gradom, enota Poljane

Telovadba

Starost: od 4 do 6 let
1 ura na teden

Vanja Kavčič, profesorica športne vzgoje

Zakaj?

Ker se zavedamo logističnih in finančnih težav staršev, obenem pa želimo, da bi bila telovadba na voljo vsem, ki si je želijo, organiziramo vadbo na nekaterih vrtcih v sklopu dodatnih dejavnosti, v šolah pa gimnastiko kot interesno dejavnost.

O vadbi

Splošna telovadba je namenjena vsem otrokom, ki si želijo razvijati osnov motoričnih sposobnosti in spoznati osnove različnih športov. Poleg iger z žogo, plesa in elementov atletike, bomo dali nekoliko več poudarka nalogam na različnih gimnastičnih orodjih, kjer bodo otroci samostojno reševali gibalne probleme in se učili prevala naprej in nazaj, stoje na lopaticah, osnovnih skokov na mali prožni ponjavi… Ker bo vadba potekala v vrtcu, vam otrok ni potrebno voziti v društva oziroma klube, temveč jih mi poberemo v skupinah (velja samo za otroke v enoti na Strossmayerjevi), vi pa jih le prevzamete po končani uri.

Telovadba je namenjena vsem otrokom starim od 4 do 6 let, ki obiskujejo katero koli enoto Vrtca Pod gradom. Prilagodili jo bomo starostni in razvojni stopnji otrok ter jih znotraj ure razdelili v čim bolj homogene skupine.

Z izvajanjem telovadbe začnemo v četrtek, 8. oktobra 2020. Za udeležbo na prvi brezplačni vadbi izpolnite spletno prijavnico. Če nam po prvi vadbi ne boste poslali pisnega preklica prijavnice, vam bomo po e-pošti poslali račun z vsemi podatki za plačilo.

SPLETNA PRIJAVNICA NA VADBO 2020/2021 >Sezonska karta
ne vključuje članarine
1 ura na teden
Sezonska karta (do 31. 5. 2021)
58 €
1 ura na teden
Polletna karta (do 31. 1. 2021)
29 €

Popusti in članarina

Letna članarina
za sezono 2020/2021: 50 €
Članarina velja do 31. 8. 2021

Ob nakupu sezonske karte oz. ob prvem nakupu mesečne karte (pri vadbah, kjer je predvidena ta opcija) je treba plačati tudi društveno članarino za tekočo sezono. Plačilo na obroke je mogoče samo za vpis na vadbo do 28. 2. 2021.
Popusti in ugodnosti
15%

za sočasni nakup sezonske karte za 2. družinskega člana

20%

za sočasni nakup sezonske karte za 3. družinskega člana

10%

za sočasni nakup 2. sezonskih kart za eno osebo za 2. različni vadbi

10%

za nakup sezonske karte za študente ob predložitvi dokazila o vpisu

Popust se obračuna na najnižjo ceno karte. Za družinskega člana se štejejo bratje in sestre do 18. leta starosti ter njihovi starši.
Popusti se med seboj ne seštevajo.