Usmerjevalni šport

Športna gimnastika

Starost: od 8 do 9 let
10 ur na teden

Urban Vadnjal, trener gimnastike
Žiga Šilc, vaditelj gimnastike

Zakaj?

Za otroke, ki obiskujejo osnovno šolo, ponujamo 3 sklope programov: netekmovalno in tekmovalno gimnastiko ter akrobatiko. Vsebine skupin se razlikujejo glede na potrebe otrok, vsem pa je skupen zdrav in športen način življenja.

O vadbi

Gimnastična šola je namenjena usmerjanju otrok v kakovostni in vrhunski šport. Otroci se že od začetka učijo obveznih vaj po tekmovalnem programu Gimnastične zveze Slovenije in so tudi vključeni v tekmovalni sistem. Prav tako skrbimo za skladen razvoj otrok, zato v mlajših starostnih kategorijah ni posebnega poudarka na tekmovalnih rezultatih, ampak predvsem na čim bolj kakovostnem in razgibanem treningu. V naši gimnastični šoli so v vrhunske telovadce zrasli Miro Cerar, Janez Brodnik, Mitja Petkovšek, Sašo Bertoncelj in še mnogi drugi. Razen v začetno skupino (Gimnastična šola) je vpis možen le ob predhodnem dogovoru s trenerji. Vse skupine so načeloma starostno omejene, vendar bo razporeditev individualno odvisna predvsem od predhodnega gimnastičnega znanja ter hitrosti napredovanja.

Skupina Usmerjevalni šport je v osnovi namenjena dečkom starim 7 do 9 let. Čeprav je skupina načeloma zapolnjena z lanskoletnimi tekmovalci, pa se ob dogovoru s trenerji vedno najde prostor še za kakšnega nadarjenega in zavzetega telovadca. Poudarek bo na razvijanju koordinacije, moči in gibljivosti, učenju novih, zahtevnejših elementov in tehnično ter estetsko čim natančnejši izvedbi le teh. Še vedno je glavno vodilo, da so treningi zabavni in prijetni, da se otroci družijo tako v telovadnici, kot tudi na nastopih, tekmovanjih in izletih ter da vzgajamo odgovorne in disciplinirane telovadce, ki se naučijo ceniti trud in vztrajnost ter poznajo pravila in vrednote gimnastičnega sveta.

SPLETNA PRIJAVNICA NA VADBO 2018/2019 >Sezonska karta
ne vključuje članarine
10 ur na teden
(plačilo na 11 mesečnih obrokov)
69 €
10 ur na teden
(plačilo v enkratnem znesku)
678 €

Popusti in članarina

Letna članarina
za sezono 2018/2019: 25 €
Članarina velja do 31. 8. 2019

Ob nakupu sezonske karte oz. ob prvem nakupu mesečne karte (pri vadbah, kjer je predvidena ta opcija) je treba plačati tudi društveno članarino za tekočo sezono.
Popusti in ugodnosti
20%

za sočasni nakup sezonske karte za drugega družinskega člana

30%

za sočasni nakup sezonske karte za tretjega družinskega člana

10%

za nakup sezonske karte za študente in dijake ob predložitvi dokazila o vpisu

Pri popustih za družinske člane se popust obračuna na najnižjo ceno karte. Za družinskega člana se štejejo bratje in sestre do 18. leta starosti ter njihovi starši.