Ekipa

Vadbe za otroke in mladino v Narodnem domu vodijo mladi, prijazni in energični vodniki, ki znajo pri otrocih poiskati dobre stvari in jih pohvaliti, hkrati pa skrbijo za red in disciplino. Tudi vodniki oddelkov za odrasle so polni energije, pozitivni in prav na vsaki vadbi vadeče vzpodbujajo, da skupaj dosežejo zastavljene cilje.

Veliko vodnikov študira na Fakulteti za šport, kar nekaj jih je študij že končalo. Prav vsi imajo ustrezno usposobljenost oziroma izobrazbo za delo. Naš kader svoje znanje redno dopolnjuje v okviru internih seminarjev, vsakoletnih kongresov Gimnastične zveze Slovenije in na različnih delavnicah ter seminarjih v Sloveniji in tujini.

Najpomembnejše pa je, da naši vodniki radi opravljajo svoje delo, zato vas bodo pričakali z nasmehom.

 • Vanja Kavčič
  profesorica športne vzgoje in trenerka gimnastike

  Vanja Kavčič

  ŠD Narodnemu domu sem se s 1.1.2017 pridružila kot profesionalna trenerka gimnastike. Že od malih nog, ko sem s 6. leti prestopila prag GD Zelena jama, je gimnastika in vse kar je povezano z njo del mojega življenja. Po končani športni poti sem začela delovati kot vaditeljica gimnastike, kar me je navdušilo za poučevanje otrok in študij na Fakulteti za šport. Prihod v ŠD Narodni dom mi predstavlja nov izziv, pri tem mislim predvsem na delo z dečki, saj sem do sedaj trenirala predvsem dekleta. Svoje znanje in dosedanje izkušnje pa si želim prenesti na otroke in jih navdušiti za gibalno aktivno življenje. Vanja trenira skupine Gimnastični vrtec, Gimnastična šola - dečki, Gimnastika 1 - dečki, Gimnastika 3 - deklice in Akrobatika poleg tega pa vodi tudi program interesne dejavnosti gimnastika na OŠ Šentvid in OŠ Majde Vrhovnik ter telovadbo na Vrtcu Pod Gradom, enota Poljane.

 • Jan Stanko Černe
  magister profesor športne vzgoje

  Jan Stanko Černe

  Profesionalni trener društva, ki telovadi v društvu že od 3. leta starosti naprej. Trenira skupine Usmerjevalni šport 1 in 2, Gimnastika 2 in 3 - dečki ter Akro-gim.

 • Igor Ivanuš
  vaditelj gimnastike in bivši vrhunski tekmovalec v MŠG

  Igor Ivanuš

  profesionalni trener društva, ki trenira skupine Perspektivni šport 1 in 3

 • Sebastijan Piletič
  profesor športne vzgoje in diplomirani trener gimnastike

  Sebastijan Piletič

  trener članske ekipe društva in predsednik strokovnega sveta Gimnastične zveze Slovenije

 • Gašper Toth
  diplomant kineziologije

  Gašper Toth

  Sem študent magistrskega programa - kineziologija na Fakulteti za šport. Vsa pridobljena znanja na fakulteti ali drugih izobraževanjih uporabljam z namenom ljudi navdušiti za telesno dejavnost. Vedno se trudim ustvariti sproščeno in kreativno vzdušje na vadbah, v katerih želim udeležence naučiti spoštovanja sebe in drugih, jim razkriti svet gibanja ter prenesti na njih znano sokolsko geslo: Zdrav duh, v zdravem telesu. To geslo na člane Narodnega doma prenašajo tudi drugi vodniki s katerimi delam, zato v njem vlada pozitivno, prijateljsko vzdušje, kjer dobiš občutek, da je vse mogoče.

 • Monika Morato
  magistrica profesorica športne vzgoje

  Monika Morato

  Po duši sem Primorka, po izobrazbi učiteljica športne vzgoje, vaditeljica gimnastike, atletike, smučanja, plesa, aerobike, pilatesa, vadbe seniorjev...pa še kaj bi se našlo. Ne predstavljam si življenja brez miganja, gibanja, raznoraznih športnih aktivnosti...V Narodnem domu pridobivam ogromno neprecenljivih izkušenj in dodatnih gimnastičnih in negimnsatičnih znanj, ki jih z veseljem predajam naprej otrokom v vrtcih in šolah. Rada delam tako s Cicibani kot tudi z veterani.

 • Urban Vadnjal
  vaditelj gimnastike

  Urban Vadnjal

  Študiram medicino in sem aktiven član ŠD Narodni dom. V društvu sem že 13 let - pri šestih letih sem začel treninrati gimnastiko in tekmovati v C-programu, zadnjih pet let pa tudi kot pripravnik in vaditelj oz. trener predajam moje znanje in izkušnje na mlajše. Narodni dom je del skoraj celotnega mojega življenja in v telovadnici se že od majhnega dobro počutim. Ostali člani pa zame niso samo sodelavci in vadeči ampak prijatelji zato sem vesel, da sem del te skupnosti in pomagam pri njenem napredku. Poleg tega sem tudi akrobat pri skupini Dunking Devils in snemalec Windsurfer šole.

 • Laura Slana
  vaditeljica gimnastike

  Laura Slana

  Sem študentka Fakultete za šport in precej aktivno dekle. Poleg dela v Narodnem domu sem tudi članica plesno-navijaške skupine Zmajčice, članica slovenske cheer plesne reprezentance ter poučujem cheer ples v ŠD Sovice za katere tudi tekmujem. V Narodnem domu delujem, ker želim deklicam približati športno gimnastiko in prenašati mojo ljubezen do tega športa na otroke.

 • Mojca Ciber
  vaditeljica športne rekreacije 2. stopnje

  Mojca Ciber

  Po izobrazbi sem univ. dipl. ekonomistka, zaposlena na Ministrstvu za pravosodje, po duši pa zaprisežena športnica. Že kot otrok sem bila zelo živahna in tudi sedaj sem še vedno aktivna. Take so tudi moje počitnice v društvenem taboru v Premanturi kamor vključujem tudi svoja krasna otroka, ki vsako leto komaj čakata taborjenje. Hkrati me ravno onadva motivirata, da se zavzemam za izboljšanje na področju kvalitete in kvantitete telovadnih ur pri otrocih, saj vidim očitno razliko pri urah telovadbe iz mojih časov in sedanjostjo, ko se varčuje na vsakem koraku. Društvu sem izjemno hvaležna, da mi omogočajo početi tisto, kar me najbolj veseli – širiti športni duh med otroci na prijeten način, že od malih nog.

 • Tine Lisjak
  vaditelj gimnastike

  Tine Lisjak

  Sem študent prava in športnik po duši. V Narodni Dom so me pripeljala poletja v Premanturi, saj sem si vsaj kanček radosti, ki jih izkusim tam, želel pričarati tudi v Ljubljani.

 • Maja Dobnik
  pripravnica

  Maja Dobnik

  V Narodnem Domu telovadim že od petega leta. Vedno sem rada prihajala v društvo zaradi dobre družbe in zabave čez leto ter poleti zaradi taborjenja v Premanturi. Zadnja leta sem začela tudi z učenjem gimnastike pri mlajših skupinah.

 • Gaja Lah
  pripravnica

  Gaja Lah

  Pomaga pri gimnastiki 2 - deklice.