Ponovno odprta Študijska telovadnica in podaljšanje telovadne sezone!

Dolgo časa smo čakali in končno dočakali!

Vlada RS je 18. maja 2020 prostila ukrepe na področju izvajanja športnih dejavnosti. To pomeni, da tudi v društvu začenjamo z izvajanjem vadb po urniku, ki je veljal pred prekinitvijo zaradi razglasitve epidemije.

Od srede, 20. maja 2020, začenjamo z izvajanjem vseh vadb, ki potekajo v Študijski telovadnici. Za vadbe, ki jih izvajamo na OŠ Prežihovega Voranca in v Gimnastičnem centru Ljubljana, v tem trenutku še ne moremo zagotoviti začetka, se pa trudimo čim prej doseči dogovore z upravljalci telovadnic.

Na vadbah bomo poskrbeli za smiselno upoštevanje že objavljenih higienskih priporočil NIJZ-ja. Navodila za člane in ukrepe, ki jih izvajamo v telovadnici lahko preberete tukaj >.

Zaradi prekinitve izvajanja vadb (9 tednov) smo se v društvu odločili, da bomo telovadno sezono podaljšali in tako nadomestili odpadle vadbe. To pomeni, da z vadbami ne bomo zaključili 12. 6. kot je bilo predvideno, ampak bomo z izvajanjem nadaljevali tudi poleti. Predvidoma bomo poleti prekinili izvajanje vadb samo od 27. 7. do 9. 8. 2020. Verjamemo, da je, zaradi pričakovano drugačnega poletja od običajnega, ponujena primerna in da si boste letošnje poletje popestrili tudi z vadbami v naši družbi ter tudi tako ohranili zdravo in močno telo. Ob primernih temperaturah bomo vadbe oz. vsaj del njih izvajali tudi zunaj na Letnem telovadišču, v primeru pripeke ali dežja pa bo vadba potekala v primerno hladni in zračni Študijski telovadnici.