Vesna

Naj se vam posebej zahvalimo za še ene nepozabne počitnice. Fanta sta se s taborjenja v 2.skupini vrnila navdušena in kar ne moreta nehati govoriti o premanturskih dogodivščinah. Zagotovo bodo spomini in nova prijateljstva ostajali še dolgo v zimo. Že odštevamo tedne do naslednje Premanture.

Ana Bučar Brglez

V Narodnem domu moj otrok telovadi, ker v tem uživa in ker vidim, kakšen napredek dosega. Zelo všeč so mi tudi vaditelji, ki, kljub zelo skrbnemu delu, otrok ne forsirajo preveč in ne poudarjajo samo tekmovalnih uspehov. Znajo najti ravno pravo mero med spodbujanjem na treningih in tekmovalnostjo, kar je meni zelo pomembno.

Jelena Isak Kres

Vadba F.I.T.T. mi je zelo všeč, občutno mi je izboljšala počutje, zdravje in kondicijo. Zelo cenim, da je vse skupaj tako premišljeno in dobro pripravljeno, vaje ravno prav raznolike in uravnotežene za celo telo, zanimive in koristne. Želela bi si še kak dodaten termin.

Renata

Hvala za čudovit petkov novoletni nastop! Vse je bilo enkratno: nastopi, glasbeni izbor, vodenje, organizacija ter seveda, sam Dedek mraz v originalnem kožuhu in z lepimi, uporabnimi darili. Ida (2 leti in 7 mesecev) je med najmlajšimi člani in je uživala. Hvala še vsem sodelavcem ND.

Ana Veronika, 7 let

Na treninge rada hodim, ker imam rada gimnastiko. Všeč mi je tudi telovadnica, družba v njej in trenerka Nuša. Od orodij pa imam najrajši bradljo.

Alja Demšar

Telovadba se mi zdi super osnova za razvoj otrokove motorike in kasnejše ukvarjanje s kakšnim drugim športom. Pomembno se mi zdi tudi to, da se otroci naučijo medsebojnega sodelovanja in se veliko družijo. Narodni dom pa sem izbrala predvsem zato, ker je tukaj zelo fino, domače vzdušje.