Trenutno dogajanje v društvu in razpis taborjenja v Premanturi 2020

Nekaj novih informacij o dogajanju v društvu

Pozdravljene članice in člani društva,


verjamemo, da upoštevate priporočila glede ravnanja za preprečitev okužbe z virusom, ki nam je temeljito spremenil ustaljeni način življenja. 


Obveščamo vas, da bomo s prekinitvijo vseh vadb nadaljevali toliko časa, kolikor bodo zaprte šole in vrtci oz. do takrat, ko bo ponovno uradno dovoljeno njihovo izvajanje. V tem času bo zaprta tudi pisarna društva, smo pa seveda za vsa morebitna vprašanja dosegljivi vse dni v tednu na elektronskem naslovu info@narodnidom.si ali po telefonu 051 66 49 44. Naši trenerji za otroke že pripravljajo tudi navodila za vadbo doma, da ne bodo povsem iz forme, ko ponovno začnemo z vadbo :).

Že pred objavo o epidemiji smo začeli s pripravo naše pomladne Stoje. Zaradi trenutne situacije smo primorani zamakniti tudi začetek vpisov na poletno taborjenje v Premanturi. Ker je še veliko nejasnosti glede trajanja epidemije in posledično še ni znano kako bo z zaključkom šolskega leta, se lahko spremenijo tudi termini vseh tabornih skupin, ki so v tem trenutku objavljeni na naši spletni strani. Zato bo tudi izid spomladanske številke glasila Stoja, nekoliko kasnil. V vmesnem času pa lahko na naši spletni strani pogledate razpis in cenik taborjenja, ki bi veljal v običajnih razmerah.

O vseh novostih in morebitnih spremembah vas bomo še naprej obveščali po elektronski pošti ter informacije objavljali na spletni strani društva in socialnih omrežjih (Facebook in Instagram).

Predlagamo vam, da izkoristite lepo vreme in ste aktivni v naravi ter ohranite pozitivne misli. Obenem pa ne pozabite, da dejavnosti izvajate sami oz. v krogu svoje družine.

Informacijo o aktivnosti v naravi in upoštevanju varnostnih ukrepov ob tem lahko najdete TUKAJ>. Priporočila NIJZ glede telesne aktivnosti v času epidemije si lahko preberete TUKAJ>.

ekipa ŠD Narodni dom