Začetek telovadne sezone 2017/2018

Jesen prihaja in tudi mi bomo spet telovadili

V društvu ponujamo široko paleto vadb za vse generacije: telovadbo, splošno in športno gimnastiko, različne oblike skupinskih vadb in akrobatiko. Verjamemo, da si bo lahko vsak poiskal nekaj zase in tako naredil korak k boljšemu počutju in zdravju ali pa omogočil svojemu nadobudnežu kakovosten in zanimiv način razvoja vseh motoričnih sposobnosti in socialnih veščin. Naša izjemno usposobljena ekipa vodnikov se bo vse čas trudila za strokovni in sodobni pristop, pomešan s tradicionalnimi vrednotami, ki jih v društvu ohranjamo že več kot 150 let. To pa so prijateljstvo, spoštovanje, solidarnost, delovne navade in disciplina.

Večjih novosti v programih društva ni, smo pa se potrudili in pripravili še bolj zanimive vsebine vadb. Posebej bi radi izpostavili, da imamo ob torkih možnost sočasne vadbe, in sicer:
– vse, ki boste otroka vpisali v program netekmovalne gimnastike ali gimnastike 1 dečki, vabimo od 18. do 19. ure na pilates z Moniko,
– vse, ki boste otroka vpisali v program akrobatike, pa vabimo od 19. ure do 20.15 na šakti flow.
Obe vadbi potekata v trim kabinetu na OŠ Prežihovega Voranca, ki se nahaja v neposredni bližini Študijske telovadnice. Seveda vabljeni na obe vadbi tudi vsi ostali.

Z vadbami začnemo v ponedeljek, 4. septembra 2017.