Zaključek telovadne sezone s piknikom in zabava v pižamah

Študijska telovadnica, Bleiweisova cesta 25, 8. 6. 2018 - 09. 6. 2018

Uspešna telovadna sezona v Narodnem domu se 8. junija zaključuje. Kot že veleva tradicija, za konec pripravljamo podelitev priznanj in piknik ter seveda popularno zabavo v pižamah. Tudi letos bomo na zaključku pripravili vodene aktivnosti za predšolske in ostale otroke.
Na ta dan vadbe ne potekajo.

ZAKLJUČNEK SEZONE V PETEK, 8. 6. 2018,
NA LETNEM TELOVADIŠČU IN V ŠTUDIJSKI TELOVADNICI
bo potekal po predvidenem voznem redu tako:

– TELOVADNA DELAVNICA od 17. do 18. ure
Vabljeni vsi predšolski otroci skupaj s starši na telovadno delavnico na kateri ne bo manjkalo zanimivih in nevsakdanjih gibalnih nalog in poligonov. Delavnica bo potekala na Letnem telovadišču. Otroci in starši pridite v športni opremi. Ob prihodu se oglasite na info pultu, kjer boste dobili vsa navodila. Po kočani delavnici bomo podelili medalje in priznanja sodelujočim v programu miške Eli (starši z otroki, cicibanke&cicibani, telovadba na vrtcih) in Prvi gimnastični koraki (skupina gimnastični vrtec).

– DRUŽINSKE IGRE BREZ MEJA od 17.30 do 18.15 ure
Vabljeni vsi šolarji in ostali ter njihove družine na zabavne štafetne, spretnostne in šaljive igre brez meja, ki jih bomo izpeljali na Letnem telovadišču. Športna oprema je zelo zaželena, ravno tako tekmovalni duh in dobra volja. Po končanih igrah bomo po oddelkih podelili značke in priznanja sodelujočim v programu Sokolček.

– ANIMACIJA IN PROSTE ŠPORTNE AKTIVNOSTI NA VELIKI PROŽNI PONJAVI, AIRTRACKU, NAPIHLJIVEM GRADU od 17. do 19. ure
V primeru toplega vremena imejte s seboj tudi kopalke in brisačo, saj bomo AirTrack naredili zeloooo drseč.

– PIKNIK IN DRUŽENJE od 18.30 do 20. ure
Ko se boste utrudili in postali lačni vas vabimo na druženje in piknik, na katerem si boste lahko kupili različne osvežilne napitke, dobrote z žara ter se posladkali s palačinkami.

ZABAVA V PIŽAMAH

Po končanem pikniku bomo od 20. ure naprej za otroke stare vsaj 5 let, ki telovadijo v našem društvu, organizirali še zabavo v pižamah v Študijski telovadnici. Ker bomo noč preživeli v telovadnici, s seboj prinesite športno opremo za v telovadnico, spalno vrečo, čelno svetilko, zobno pasto in ščetko ter obvezno pižamo. Obljubljamo vam žur do …. ur.
Zaradi piknika pred začetkom zabave večerje ne bomo organizirali. Starši, pridete po svoje otroke v soboto, 9. 6., med 8. in 8.30 uro v Študijsko telovadnico.

Vsi, ki se podelitve ne boste mogli udeležiti, lahko priznanja in medalje prevzamete po 11. 6. v pisarni društva v času uradnih ur.

Še več informacij dobite pri vodnikih ali po telefonu – 051/664-944 (Sašo).
Upamo, da se vidimo v čim večjem številu!